حجتالاسلام سید اسماعیل هاشمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، اظهار داشت: با توجه به هدفگذاری 75 ميليارد ريالی جمعآوری زکات در سال گذشته، 16 درصد بيشتر از اين تعهد در استان تحقق يافت.
وی با بیان اینکه کشاورزان و دامداران استان سال گذشته 88 میلیارد ریال زکات پرداخت كردند، گفت: با توجه به هدف تعیین شده در جمعآوری زکات، پرداخت زکات در استان 16 درصد افزایش یافته است.
حجتالاسلام هاشمی با اشاره به اینکه زکات شامل سه فرآیند، تبلیغ، جمعآوری و هزینه کرده است، افزود: ۱۷۴ روحانی مبلغ زکات و بیش از 2 هزار و ۲۰۰ عامل افتخاری با شورای زکات استان همکاری دارند.
وی ادامه داد: ائمه جمعه و جماعات و روحانیان طرح هجرت مستقر در شهرها و روستاها هم در مقاطع مختلف به موضوع زکات ورود پیداکردهاند که این همگرایی موجب افزایش پرداخت زکات در استان شده است.
رئیس اداره اجرایی زکات خراسان شمالی گفت: با توجه به وجود روستاهای متعدد و کشاورزی به عنوان یکی از قطبهای توسعه استان٬ خراسان شمالی از جمله استانهایی است که همواره در پرداخت زکات٬ پیشتاز بوده و مردم استان در این زمینه دستاوردهای خوبی دارند.
وی با بيان اينکه 60 درصد زکات جمعآوری شده براي محرومان هزينه میشود اظهار داشت: 40 درصد نيز براي ساخت طرحهای عامالمنفعه همچون ساخت غسالخانه، کتابخانه، راههای بين مزارع، حسينيه، زينبيه، مسجد و خانه عالِم در روستاهاي استان هزينه میشود .
حجتالاسلام هاشمی با بیان اینکه این میزان زکات از سطح 230 روستای استان جمعآوری شده، گفت: زکات هر منطقهای برای همان منطقه نیز هزینه میشود.
وی با اشاره به اهمیت پرداخت زکات تصریح کرد: یکی از اولویتهای مهم در فرایند پرداخت زکات توجه به تبلیغات این حوزه است و خوشبختانه اقدامات ارزشمندی در این زمینه انجام شده است.
رئیس اداره اجرایی زکات خراسان شمالی با بیان اینکه پرداخت این واجب الهی به گروه خاصی از جامعه اختصاص ندارد و باید تمام اشخاص متمکن زکات بپردازند، خاطرنشان کرد: پرداخت زکات در دین مبین اسلام به عنوان یکی از پشتوانههای مالی در برنامههای اجتماعی و اقتصادی مردم تأکید شده است.
انتهای پیام/
نظر شما